Thursday, June 30, 2011

bosan boleh tak?

Petang yang sunyi..paling serius..arghhhh! ayah outstation ipoh,ibu meeting kat sekolah,membe jaoh2,faiz kat ostel dye,shahim sekolah ptg,hizami jaoh di ipoh… Dduk rumah ni sorang2…yg jadi peneman cik tenet n cik lappy aiyyok =_=’’..tibe2 rindu nak masok blaja balek,rindu membe2,hizami??always rindu…nak keje ibu tak bagi..uwaaa…kete ade,tapi tak tau nak kua g mne…sebab,duit xmasuk lagi ! heheee.. ^_^   …ari2 dekat umah buat aktvti yg sme je…nak masok sem 3 lambat lagi lah! 25/julai/2011… lambaaaaaaaaatt….cpt2  la mse..ble msok sem 3 da nk raye! Oopsss! Puasa lahh..puasa ganti ni pn lom slesai lagi..ade sehari lagi mau ganti..thanx kat hizami…sggup temankan kte ganti puasa even kte b’due jaoh…ratus ribu kilometre…tapi awak dekat di hati sy! Itu kenyataan.. Satu hari nanti sy nk rombongan awak dari ipoh sampai ke seremban..xnk rombongan cik kiah..! tapi,satu rombongan yg akan mngubah hidup kte b’due..Amin..even,lambat lagi…sy kat cni akan tetap tggu..n terus tggu..please lahh..ni entry tentang BOSAN o RINDU HIZAMI?? I don’t know..huahuahua…ngeee!

7 comments:

  1. bila kau pindah seremban nad ?

    ReplyDelete
  2. da lme da...hehehe..lam bulan dcember tahun lpas..hurmmm ='(

    ReplyDelete
  3. Ala nad, kau rindu zami je kan :( Kitorang kau tak rindu. HAHA ;p

    ReplyDelete
  4. rindu jgakk lahh!! hukhuk..ko tu je..xrindu kat aku!haisshh

    ReplyDelete
  5. betol betol . rendu zamiii jeee . bkn rendu ak pon . :(

    ReplyDelete
  6. ngeeee..ade owg rindu kiter.. lau nad rindu aku.. aku rindu mmber dye la..HAHAHA

    ReplyDelete
  7. ala leyn...! aku rindu kat ko lahj..sume membe2 aku rindu...as proof,ko bce next entry aku keyh! huhu... hizami,jgn ngengade yea...gatai

    ReplyDelete