Monday, July 11, 2011

mine

i love the way he is..hizami..tlalu bhgie ngn die sampai membuatkan diri aku ni makin gemok..xpelah,awak cakap even sy gemok gedempol pn awak tetap sayangkan sy kn?awak tetap rindukan sy cm bese kn??kalau sume tu berubah..sy cekik awak sampai mati bley??..thanx,utk semuanya..cinta awk,kasih syg awak,rindu awak,jeles awak,perhatian awak,didikan awak n kesabaran awak selama ni dengan perangai sy..dan sampai sekarang bersabar menunggu sy even pernah meluka kan hati awk mse dulu...sy janji xkn buat semua tu dah n xkan pakai kasut belang2 sebab awak tak suke kn2??tapi nampak seksi pe..thanx,luangkan mase 10 julai 2011 n utk kasut tu..even,awak terpakse ponteng keje n menipu bos awak..sy hargai sume tu..sy doakan murah rezeki selalu,panjang umo,bahagie ngn sy,makin hensem,badan makin gemok macam sy,capai cite2 awak nak jadi pilot n satu ari nanti dapat anak 10 org dengan sy...kte da janji kan??amin....ya robbi alamin..amin ^_^



p/s : kad bank yg hilang tuh da buat baru..ujung minggu ni shopping lagi lahh nampak nye!








8 comments:

  1. Kah3x. Gila awal ah merancang xD 10 orang eh Nad? Larat tak kau? Muahahaha.

    ReplyDelete
  2. hehe.. tenks syg.. owg wat sume tu tuk kiter jugak.. n sal anak tu.. owh.. nadia konpem larat..
    dye agresif.. HAHAHA

    ReplyDelete
  3. syue : lau da halal nti aku sggup sumenye..demi hizami...ahahahaha
    hizami : heyy..ape ni ckap owg cmni??nk ke xnk?! haha

    ReplyDelete
  4. Hahaha.. 10 anak.. :) semoga bahagia :D so sweet!! Hehe

    ReplyDelete
  5. hahahaha...amin..thanx mira :)

    ReplyDelete
  6. haha, kelakar la kome ni. mengepek meghaban :)

    ReplyDelete
  7. haha, nad n zami gatai nuk 10 anak. nnty leh uat team bola. moge anda b'dua kekal bhgie :') amin~

    ReplyDelete
  8. sheda : kalau betol cmne??mati aku..hahaha
    munie : amin...sy doakan tuk awk skali..moge bhgie ngn emi awk yea..amin~

    ReplyDelete